tiistai 31. joulukuuta 2013

Uusi vuosi!

Alunperin ajattelin etten edes lähde jäljittelemään raketteja, mutta lähdin kuitenkin aika simppelillä linjalla ja ihan hyväthän niistä tuli. Kuvaan en ole täysin tyytyväinen, mutta täältä se nyt tulee. 

Base Coatin (OPI) levitin kolme kerrosta China Glazen Liquid Leatheriä. Peukaloon, etusormeen ja nimettömään tein raketteja dotting toolin avulla. Ensin Mavalan New-Yorkilla (217) ja sitten saman merkin Diamond Powderilla (390) päälle. Pikkurilliin ja keskisormeen lisäsin niitit. Kyllä on nyt katu-uskottavat kynnet perheiden yhteisessä uudenvuoden vietossa!


Kuis uppoaa? Kivasti muuten vasta näissä kuvissa huomaa, että muotoa olis voinu yrittää yhdenmukaistaa enemmän.

Eilen tuli muuten vihdoin ja viimein Winstonian laattatilaus! Ihania herkkuja. Harmi vaan kun löytyy niin vähän noita leimaukseen sopivia lakkoja. Oletteko te löytäneet hyviä merkkejä tai yksittäisiä lakkoja, jotka sopivat hyvin leimaamiseen? Seuraavissa kynsissä siis leimaa luvassa. Taustalle voisi kokeilla liukuväriä. Se ei ole kyllä ottanut onnistuakseen kunnolla, mutta kokeillaan. Sieni on kuulemma hyvä kostuttaa, mutta onko teillä muita hyviä vinkkejä? 

Mukavaa ja turvallista uuttavuotta kaikille! :)
Toivotaan, että ensi vuonna saadaan paaaaljon hienoja lakkoja lisää!

9 kommenttia:

  1. Tosi nätit kynnet :) Ja hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  2. Nääkin on todella yksinkertaisen kauniit :o) CG:n kaikki Romantique sarjan lakat on tosi hyviä leimauksessa ja KIKOn Mirrorit, no näitähän ei saa enään mistään :o( Mustana ja valkoisena mulla on konadin omat ja Dependin metallilakat on myös hyviä. Onnea liukuvärin opetteluun. Mulle se on lähes yhtä haastavaa kuin vesimarmorointi :oP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo simppelit mutta ihan nätit :) Täytyykin ensi tilaukseen laittaa romantique -lakkoja. Dependejä taitaa saada ihan hyvään hintaan.

      Poista
    2. Vesimarmorointia en uskalla vielä edes ajatella! :D

      Poista
  3. Tosi kauniit kynnet!
    Itse oon törmänny monissa blogeissa ja videoissa tosi moniin sovelluksiin miten liukulakkaus tehdään. Jos yhtään helpottaan niin blogistani löytyy tutoriaali siihen,melko kehno mutta toivottavasti olisi apua:--)

    kynnellekykeneva97.blogspot.fi/2013/10/tutorialliukulakkaus.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis. :) Täytyykin katsoa linkki, kiitos vinkistä. Nokkela nimi muuten blogillasi!

      Poista
  4. Ihanan simppelit mutta kauniit! :)

    pst, "robottitunnistus" on vähän turhauttava, ja mä ainakin usein jätän kommentoimatta sen takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ja etenkin tuosta kommentista nimittäin en edes tajunnut, että siellä on sellanen päällä. Otankin heti pois.

      Poista