keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Pitsiä keskellä vauvakakkaa!


Koko päivän kuuntelin jouluradiota eikä vieläkään saatu joulua kynsille, ehkä pyhiksi sitten. On muuten nokkela nimi tällä postauksella vaikka itse sanonkin. Kynsillä on nyt kyseinen status ja kynsikoristelu vauvanhoidon keskellä tuo pitsiä elämään, pienen oman hetken. On se viksu! Niin ja asiaan.

Pohjalla on jälleen OPI Natural Base Coat. Päälle sudein kolme kerrosta OPIn The "It" Color:a. Jos yritän vielä uhota ostavani jotain kapealla sudilla, estäkää! Kokemus oli lievästi sanottuna mukavampi tällä leveällä sudilla kun esimerkiksi viime viikolla CG:lla. Kärkeen on sipaistu mustaa China Glazen Liquid Leatheria ja leimat läiskein Konadin erikoislakalla. Täytyy kyllä ihmetellä, että kenen kynsille nuo leimat on suuniteltu. Ei ainakaan minun lapioilleni, nimittäin ovan liian pieniä. Onneksi on strassit, joilla voi yrittää peittää virheensä, heh. Eikun Konadin virheen!





Noh mites uppoaa? Pitäisikö olla jo joulukynnet? :)


 Loppukevennys!
Näääääin sitä kohdistellaan!

4 kommenttia:

  1. Ooh, sujuupas sulla tuo leimaus tosi hyvin! Mulla meni monta vuotta että sain noin siistiä jälkeä aikaiseksi :D Eikä haittaa vähemmän jouluiset lakkaukset yhtään, itsellänikin oli juuri viime viikolla keltaiset lakat...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekin, kuinka hyvin meni :D Silloin kun sain setin niin ei siitä ollut tulla mitään. Paperiin leimailin ja tuli pelkkiä vajaita kuvioita himmeänä. Kirjastokortti on pelastus!

      Poista
  2. Näähän on kivat! kaikissa blogeissa mitä luen, on pelkkiä talvisia ja joulusia kynsiä tällä hetkellä, joten nää tuo hieman vaihtelua ;D ja vielähän sitä kerkeää tehä niitä joulukynsiä vaikka kuinka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni kiva, kiitos :) Jooooo, kerkeää kerkeäää!

      Poista