torstai 5. joulukuuta 2013

Snowing

Noniin, nyt tuli tehtyä kauden ensimmäiset talvikynnet. Fiksumpi olis varmasti kipeenä levännyt, mutta minä se tein kynnet. Oli pakko, koska entiset lohkeili. Piristyskynnet :)

Alkuun täytyy hehkuttaa, että tuo foliotekniikka, jolla poistetaan etenkin glitterlakat kätevästi on aivan ehdoton. Yritin löytää sivun, jolta ensimmäisen kerran aiheesta luin ja katsoin videon, mutta en löytänyt. Idea on siis se, että kynnen päälle laitetaan kynsilakanpoistoaineella kostutettu vanulapun pala ja tämä kiinnitetään sormeen kietomalla folioa ympärille. Kätevää! Teen näin joka kertaa ja säästyy sekä vanulaput että hermot :)

Idea oli tosiaan levittää alle jälleen OPI Natural Base Coat, mutta kipeä huurupää unohti, joten nyt vain toisen käden kynsissä on aluslakka. Toimikoon tämä samalla testinä siitä, että onko aluslakalla vaikutusta kestoon. Taivaan tehtävää tässä lakkauksessa hoitaa 3 kerrosta OPI Road House Bluesia. Koostumus oli aika litku, joten ensimmäisen kerroksen jälkeen meinasi jo usko loppua, mutta kyllä siitä lopulta peittävä ja sininen tuli. Lunta töpöttelin päälle meikkisienellä, ensin China Glazen White on White:lla ja sitten OPI Solitairella. Päällä OPI Top Coat. Päällyslakan olisin voinut jättää poiskin, mutta menköön näin. Eipä ole niin häiritsevän karheat, heh. Ja tottakai niitä strasseja piti mennä taas lisäämään.


OPI - Road House Blues
China Glaze - White on White
OPI - Solitaire
OPI Top Coat
+strassit






-

No, näyttääkö se edes lumelta? Mitäs pidät? :)



10 kommenttia:

  1. Tosi talviset kynnet! Kyllä toi mun silmään ihan lumelta näyttää:) koita sitten tervehtyä viikonlopuksi!

    VastaaPoista
  2. Kauniit ja talviset :o) Nyt on kyllä iso vaara et sulla on toisen käden kynnet siniset lakanpoiston jälkeen, kun kyseessä sininen lakka ja alulakka uupuu! Onneksi kuitenkin OPI, jospa se ei olisi yhtä tarttuva, kuin useimmat "halpislakat".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Aivan, se siinä olikin! Äh! Noooh, peittävää vaa seuraavallakin kerralla. ;)

      Poista
  3. Ihanan talviset :)
    Mä täällä joka päivä kyttään että millon sulla tulee uusia postauksia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva kuulla. :) tosin se ei ole kiva että on jo useamman päivän joutunut kyttäilemään turhaan. Mokoma koulu ku haittaa harrastusta! Huomenna teen pikkujouluihin kynnet, joten pikkutunneilla saattaa lävähtää ruutuun uutta settiä :)

      Poista
    2. No mutta asiat tärkeysjärjestykseen tietenkin :)
      Pitäneepä sitten tulla uudestaan tsiigailemaan!

      Poista
    3. Äh, netti pätkii myrskyn takia ja teksti katoaa kun saa kirjotettua. Päivitän kynnet vasta aamulla, jos olisi parempi menestys :)

      Poista
  4. Löysinpä kivan blogin! ^^ Lakkaukset näyttää ihan jäähuurteelta, ihastuttavat! :3

    VastaaPoista