perjantai 27. joulukuuta 2013

Glitter-ranskis

Nyt tuli siivottua joulu pois kynsiltä ja tehtyä välipäiväkynnet tilalle. Aika perus lakkaukset tuli, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan nätit.Taitaa olla viimisiä kertoja kun voi laittaa pohjalle pelkän aluslakan. Oli nimittäin jo kellerrystä kynsissä havaittavissa, kun valitsin kuvaa.

Pohjalla siis OPI Natural Base Coat. Kärjet on tehty China Glazen White on White:lla ja glitter on China Glazen Your Present Required. Nyt lakkasin ekaa kertaa molemmille käsille päälle Seche Viten. Muuten mahtavaa tavaraa, mutta ainakin tämän pikkupullon suti muistuttaa enemmän koulun kuvisluokan kärsineitä vesivärisuteja kuin laadukkaan pikakuivattajan sutia. Aika leveä ja helposti harottava. Niin ja ei se hajukaan miedoimmasta päästä kyllä ole. Mutta kuivattava ominaisuus iso peukku!  


 

Uppoaako glitter-ranskis? Nyt kun katsoo niin ehkä tämä glitter on jotenkin jouluinen. En ehkä kesällä laittaisi, hmmm. Seuraavaksi tehdäänkin jo uudenvuoden-kynnet. Jokos olet suunitellut omasi? :) 

Muoks. Näin jälkeenpäin ajateltuna taidankin olla nähnyt Sonnelan vastaavat kynnet, joten tässä linkki ideasta.

6 kommenttia:

  1. Tykkään. Yksinkertainen on kaunista :o) Mun uudenvuoden kynnet taitaa olla niinkin yksinkertaiset ku CG First Mate kuorutettuna OPIn Purella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kiitosta vaan :) Parempi kai itsekin jättää rakettijäljitelmät väliin

      Poista
    2. Pitääkin googlata nuo lakat kun tunnistan nimeltä vasta me mitä itseltä löytyy :)

      Poista
  2. Ihmettelin kun näytti niin tutuilta lakkauksilta, mutta olikin samanlaiset vajaa viikko sitten Sonnelassa :) http://sonnela.blogspot.fi/2013/12/aakkoshaaste-y-niin-kuin-your-present.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äh no kiva! Huomaa ettei ole ehtinyt surffailla muiden blogeissa. No siinäpä linkki kaikille mahtavaan blogiin ja luultavasti myös siistinpään tulokseen :) kiitos!

      Poista
    2. Nyt kun katsoin linkin niin olenhan minä tuon nähnyt! Idea siis tiedostamatta Sonnelalta :D lisäänpä linkin tekstiinkin.

      Poista