perjantai 13. joulukuuta 2013

Pikkumustan seuralaiset



Eilen illalla värkkäilin pikkujouluja varten pikkumustalle seuraksi kynnet samaan tyyliin. Ei tullut tonttuja ja joulupukkeja vaan ihan perus illanviettonailssit! Sellasia ei oo tämä mamma tarvinnut hetkiin ja tuskin tarvii kauaa tänäänkään kun tulee hinku kotiin jo tunnin jälkeen, he. 

Tällä kertaa muistin jopa levittää molemmille kynsille OPIn Natural Base Coatit. Välitietona, että vaikka unohdin viime kerralla toisesta kädestä aluslakan, Road House Blues (OPI) ei värjännyt kynsiä ollenkaan enkä kyllä huomannut suurta eroa pysyvyydessäkään. Ehkä niitä olisi täytynyt malttaa pitää vähän pidempään. Ja takaisin asiaan. Levitin nimetöntä lukuunottamatta kaikille kynsille 3 kerrosta China Glazen White on Whitea. Sanotaan nyt vaikka niin, että ensimmäinen kokemus kyseisestä lakasta ei ollut järin ruusuinen. Suurin ongelma lienee kapea suti. Koostumusta haukun vasta parin kokeilun jälkeen. Nimettömän Liquid Leather oli huomattavasti mukavampi kokemus: levittyi ja peittyi hyvin. White on Whiten päällä lisäsin China Glazen Boo-Gie Downin. Nimettömässä on vielä pilkut samalla valkoisella.


China Glaze - White on White
China Glaze - Liquid Leather
China Glaze - Boo-Gie Down
OPI Natural Base Coat ja Top Coat


Lyhensin kynsiä aika kovalla kädellä enkä ole muotoon tällä hetkellä täysin tyytyväinen. Liian lapiot. Vaikeuttaa hieman, kun on niin leveät kynnet. Onko muilla joku inhokkikynsi? Joku vähemmän kiva, joka ei suostu yhteistyöhön? Itsellä on keskarit ja peukut. Niissä on leveät kynnet ja toinen keskari kasvaa kolhimisen takia jotenkin ihan solmuun. Täytyy viilailla joskus lisää paremmalla ajalla. Taito on sekin että osaa olla viilaamatta liikaa.

Miltäs kynnet näyttää? Mites tää malli? 

4 kommenttia:

  1. Aika kiva toi Boo-Gie Down, vaikka sieltä seasta "säärikarvoja" löytyykin :oD Voisin jopa harkita hankkivani, nimimerkillä inhoan tikkuglittereitä! Mun mielestä kynsien muoto on nätti.Itselläni myös keskisormen kynnet lapiot ja ne on tosi hankala viilata sieviksi. Niin, ehkä toi keskari kuiten vaatis vielä hieman muodon hiomista :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D nojoo se on kyllä nätti. Aika pienellä työllä saa kivat kynnet kun heittää värillisen päälle.

      Täytyy tosiaan juu koittaa pelastaa keskaria etenkin. Pitkillä kynsillä onnistuu vähän paremmin.

      Poista
  2. Ihania kynsiä ja etenkii nää kynnet on tosi kivat! Ja tuo malli näyttää kanssa hyvätä. Sait muutes uuden lukijan :)

    Jos sua kiinnostaa, niin käyppä kurkkaamassa mun kynsiblogia :)
    http://nail-days.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva, kiitos! :) Täytyykin katsastaa linkki kotona isommalla näytöllä.

      Poista