keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jouluseuralaiset

Joulukynnet tuli tehtyä jo sunnuntai-iltana/maanantaiaamuna, mutta en ehtinyt joulukiireiltä päivittää eikä ollut konetta mukana. Nooo, pääasia että täältä ne nyt tulee ja vihdoin kynsille tuli jotain talvisempaa. Kiireinen kuvaaja ei ehtinyt odottaa kunnolla kuivumista, mutta eikö niin, että jouluna voi ottaa rennosti eikä kaiken tarvitse olla niin justiinsa. Samoilla selityksillä menköön vaunujenheijauksen tuomat kolhut etusormessa. :)

Pohjalla OPI Natural Base Coat ja päällä kolme kerrosta OPI Solitairea. Ihana lakka! Kaunis pinta eikä ole lainkaan liian karhea minun makuuni. Toki päällyslakka (OPI Top Coat) peittää osan karheudesta. Totuttelen tekstuureihin pikkuhiljaa! Kuusen väsäsin dotting toolilla. Itse kuusi OPI Nein! Nein! Nein! OK Fine!:lla ja pallot My Chihuahua Bites!:lla. Tähden virkaa ajaa hopeinen strassi. 


                                           OPI - Solitaire
                                                    OPI - Nein! Nein! Nein! OK Fine!
                                                    OPI - My Chihuahua Bites!
                                                    Opi Natural Base Coat ja Top Coat
                                                    + strassit
Sinä, joka osaat neuvoa miten saan taas kuvatekstit toimimaan, ilmoittaudu! Ongelma on siis se, etten saa tekstiä kahdelle tai useammalle riville.

Miltäs näyttää? Omaan silmään ei ainakaan näin muutaman päivän jälkee enää erikoiselta, mutta onpa jouluiset! ;) Millaiset joulukynnet Sinulla oli/on?

ps. Pukki toi kynsilakkojen säilytys/kuljetus pakin! Siitä kuvaa myöhemmin. Kyllä ne miehetki osaa. :) 


3 kommenttia:

  1. Kivannäköiset joulukynnet, mun mielestä kuuset joulukynsissä on jotenkin viehättävä teema, jonka voi toteuttaa niin monella tavalla... :)

    Hyvää pyhien jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu näistä saa aika monia eri variaatioita :) itsellä oli ensin osassa kynsistä palloja, tonttuja ja nauhaa, mutta oli omaan sulmään liian sekavaa joten pelkillä kuusilla mennään. Kiva kun kommentoit.

      Poista