tiistai 7. tammikuuta 2014

Niitä päiviä

Pikkuihmisen rokotteet ovat pitäneet huolen siitä, että mammalla on ollut muuta tekemistä kuin kynnet sekä päivisin että öisin, mutta nyt oli pakko tehdä asialle jotain. Leimaamisesta ei tullut mitään, joten liukuvärinkin jätin suosiolla parempaan ajankohtaan. Vähän on niititkin solmussa kun toinen lättästy kiinni illalla märkiin kynsiin ja toinen vasta aamulla jossain välissä. :D Joten hei, nopea vilkaisu vaan!

Nimettömään lakkasin OPIn Natural Base Coatin päälle China Glazen Gossip Over Gimletsin ja muihin sormiin Essien Naughty Nauticalin. Samalla tehosteella ja White on Whitella tein leopardikuosia etusormeen ja läiskein niitin keskimmäiseen. Päällä on lakkausajasta riippuen joko OPI Top Coat tai Seche Vite.


Simppelistä lopputuloksesta voisi luulla, ettei aikaa ole käytetty juurikaan, mutta eheeeei se on vaan silmänlumetta. Ensimmäinen leimauskerta oli selvästi vain moukan tuuria. Valkosella se ei ainakaan onnistu, pöh!

Kai tiellä muillakin on päiviä jolloin ei vain onnistu? Lakkaa tuli leimaan jotenkin liian ohuelti ja ehkä painan stampperiakin liikaa. Hmm. Ajan kanssa uusi yritys. :)

Eiku hei jotain positiivistakin oli! Tämä lakka! Ihana sävy ja looooistava Suomi-suti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti