lauantai 11. tammikuuta 2014

BlackAndWhite

Niin se värjäsi Essien Naughty Nautical kynnet sinivihreiksi aluslakasta huolimatta. Näkyi jopa läpi nude-lakasta, joten piti valita peittävämpi vaihtoehto: valkoinen. Lainasin Essien valkoista ja voin kertoa, että hankin sen myös itselleni leveän sudin takia ja China Glaze lentäkööt nurkkaan. Ovat vaan tällä suomi-sudilla kohtuullisen hintavia.

Tekemissäni kynsissä on siis OPI Natural Base Coatin päällä kolme kerrosta Essie Blancia ja leimaukset on tehty Konadin mustalla erikoislakalla. Laatta on Winstonian W-04 laatasta. Kohdistaminen oli vaikeaaaaaa! Mustalla sai sentään suhteellisen hyvin kokonaisia kuvia ja vahvaa jälkeä aikaiseksi, mutta pienellä stamperilla ja kakkosluokan taidoilla meni hankalaksi. Monta uusintaa tuli otettua. Nimettömään ja peukaloon jäljittelin kukkia strassien avulla. Päällä jälleen OPO Top Coat.


 
Essie - Blanc, Konad erikoislakka musta

Nyt oli ulkona niin ihanan kirkasta, että oli pakko napata kuvat luonnonvalossa. Sieltä se valo tuleeee!

Laitoin myös tilaukseen leimauslakkoja, Dependin hopeisen ja China Glazen Romantique -kokoelmasta muutaman. Katsotaan mitä niillä saan ensiviikolla aikaan. Tämä musta toimii mukavasti, mutta tylsäähän se on, jos leimat on aina mustalla.

Mitäs pidät näistä kynsistä? Onko sinulla toiveita siitä, mitä haluaisit minun kokeilevan? :)

Hyvää viikonloppua!



6 kommenttia:

  1. Tarjoan hyvän kodin tuolle laatalle kun kyllästyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saattaa olla, että joudut sitä tovin odottelemaan, mutta pidetään mielessä. ;)

      Poista
  2. Upeat kynnet! Joutais itsekin varmaan hankkimaan tuon laatan, ja varmaan tusinan muutakin.. .D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, tämä kommentti oli hukkunut jonnekin. Kiitos kun kommentoit :) Tää laatta on kyllä hyvä! Kaikki on leimattavia:)

      Poista
  3. raikkaat. mustavalkoinen kombo toimii aina! :) t."naapuri"

    VastaaPoista