tiistai 19. marraskuuta 2013

Tilaukset vetämässä

Noniin, nyt on saatu jo seuraava tilaus rapakon takaa vetämään. Uskottelin siis itselleni ja miehelle, että tilataan nyt sen takia, että saan lakat varmasti jouluksi ja olen sillä tyytyväinen. Todellisuudessahan en aio odottaa jouluun, vaan korkkaan kaunottaret heti kotiutettuani (kjähkjähkjäh). 

Nyt lähdettiin testailemaan mitä O.P.I:lla on tarjottavana. Aluksi näytti siltä, ettei paljoakaan minulle. Tällä hetkellä en lämpeä shimmereille ja kiiltäville ihme shinyshinyille. Huomaattehan, että termit on hallussa! Joku voi vinkata, jos tietää mitä tarkoitan. Esimerkkilakkoja tähän kuvaukseen on San Francisco kokoelmasta Dining Al Frisco ja Muir Muir On The Wall. Eli nou nou kiiltävät! Itseasiassa tuo Tonque & Chic on samaa kastia ja ajattelin lakata sillä seuraavaksi. Nyt taisin vesittää omat juttuni, mutta pointti oli se, että nyt ei houkutellut shinyt! 

Tilasin sekä Beauty Chain:lta että Nailsupplies:lta, koska tilaus oli suhteellisen suuri, eikä mahtunut yhteen pakettiin. Tilailin nimittäin samalla joululahjoja muillekin. Positiivista Beauty Chainilla (vai mikä lie Top Nail Shop liekään) oli se, että paketti ei tule enää usps:n kautta, koska nyt pakettiseuranta toimii. Eriasia saanko paketin yhtä varmasti tällä kertaa perille! Nyt seurantakoodi johdatti stamps.com:n sivuille. Todellisuudessa en ymmärrä, miten nämä eroavat ja onko kyseessä eri kioskit, mutta pääasia on se, että edes toisessa tilauksessa toimii jonkinlainen seuranta.

Beauty Chain -tilaukseen tuli omalta osaltani seuraavat lakat:

O.P.I - My Chihuahua Bites!
O.P.I - Road House Blues
O.P.I - My Very First Knockwurst

Nailsupplies -tilaukseen tuli seuraavat lakat:

O.P.I - Nein! Nein! Nein! OK Fine!
O.P.I - On The Same Paige
O.P.I - The "It" Color
O.P.I - Uh-oh Roll Down the Window
China Glaze - Liquid Leather
China Glaze - White on White 
Seche Vite Dry Top Coat


Esittelen tilaukset kuvien kanssa sitä mukaan, kun ne saapuvat. Luottavaisin mielin: KUN.

Mukaan tuli oman määritelmäni mukaan maanläheisiä perusvärejä. Erityisesti lämpesin army-vihreälle Uh-oh Roll Down the Window:lle. Mielenkiintoiselta vaikutti tutuksi tullut vauvakakkan värinen The "It" Color. Nää nimet on hauskoja!

Mitäs olet tilauksesta mieltä?

Huomasin tässä linkkejä etsiessäni, että Seche tuli jonain miniversiona, eih! No, pääsen testaamaan nopeammin lukijoiden suosittelemaan INM Out The Door:a. ;)

Ja sitten pientä hintavertailua kyseisten putiikkien välillä. OPIt ovat Nailsuppliesilla hieman edullisempia (pääsääntöisesti) $4.99 ja Beauty Chain:lla (pääsääntöisesti) $5.99. China Glazen kohdalla asetelma on toisinpäin: Nailsupplies $3.25 ja Beauty Chain $1.95-2.95. Kokemukseni mukaan ratkaisevaa on siis se, mitä merkkiä haluaa tilata ja kuinka paljon. Beauty Chain:lla postikulut tulevan jokaiselta lakalta erikseen. Ensimmäiseltä lakalta $5 ja lopuilta $3.25. Nailsuppies:n pakettiin mahtuu keskimäärin 9 lakkaa $28.75 -hinnalla. Postikulut tulivat näissä tilauksissa (HUOM! listasta puuttuu joululahjat) kalliimmiksi Beauty Chain:lta. Toki tilauspaikkaan vaikuttaa merkittävästi myös valikoima. 

Korjatkaahan virheeni! :)

Heii, mistäs te ostatte leimauslaattanne? Innostuksissani jätin viimeksi kaikki koko kynnen laatat ulos tilauksesta.

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti huomenna ehtii tekemään uudet kynnet! :) Tietysti nämä ei-niin-mieluisat on pysynyt lohkeilematta jo perjantaista asti (ti)!

    VastaaPoista
  2. Sannatarassa, mimaxilla, cesarsshopissa ja adeninassa on kivoja:) adeninassa on nyt joitain laattoja 0.99e

    VastaaPoista
  3. Kivoja lakkoja tulossa:o) Mä olen tilannut laattoja yllä mainituiden lisäksi Bundle Monsterin sivuilta ja Pueenin omilta sivuilta, mut myös Amazon verkkokaupasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Toivottavasti tulossa! ;) Täytyykin mennä noilta sivuilta vertailemaan vähän kuluja, kiitos!

      Poista