torstai 14. marraskuuta 2013

Ensimmäiset kynnet

Noniin nyt olisi ensimmäisen kynsipostauksen vuoro. Ilman mitään valmista ideaa lähdin räpeltämään. CG Gossip Over Gimlets näytti silmään houkuttelevimmalta, joten aloitin levittämällä sen. Alle OPI Natural Nail Basecoat ja sitten sutimaan! Kaksi kerrostahan sitä tuli, jotta peitti silmäämiellyttävästi. Tarvitsee vielä vaan treeniä, että reunat tulee siististi. Leimasin Konadin m3 -laatasta tähdet ja näkymä vaati jotai lisää. Kokeilin tikkuun leivittää CG Whirled Away:n edellisten päälle ja näytti toimivan. Sama setti siis kynsille. Kiinnitin vielä muutamaan kynteen mustat strassit ja viimeistelin OPI Top Coat:lla. Ensimmäiseksi tuotokseksi mielestäni aika hyvä. Mitäs olette mieltä? :) 



China Glaze - Gossip Over Gimlets
China Glaze - Whirled Away
OPI - Natural Base Coat ja Top Coat
+ Konad m3 leimat ja mustat strassit


Ja kuvaaminen... Mitä säätöä! Vaatii sekin harjoitusta. Täytyy löytää kamerasta hyvät asetukset, hyvä valo ja hyvä asento kädelle. Mikä ihme sitä pikkurilliäkin vaivaa, kun tarttuessa on tungettava nimettömän alle piiloon! Pitäisiköhän sitä alkaa itsekin väsäilemään jotain pahvilaatikkoviritelmää ettei tulisi niin pahoja heijasteita valosta. Todellisuudessahan siis tuotokseni on paljon parempi, mutta kuva ei paljasta teille koko totuutta. ;) Miten korjaisit tämän kuvan kuvausvirheet?


Huomenna taidan värkkäillä toiset kynteni. Tämä lakkaus pysyi nimittäin vain 2päivää. Kärjistä on muutamassa kynnessä kaljua. Eivät taida nauttia vesihanan alla lotraamisesta. Lakkaustaidossani ei siis voi olla ainakaan vikaa.

Mukavaa illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Ahhahah, vielä yks kommentti multa :D Sä kamppailet ihan samojen asioiden kanssa ku mä. Kauheen vaikeeta toi kynsien kuvaaminen!

    VastaaPoista
  2. tohon pysyvyyteen, eli putsaa omat kynnet ennen lakkauksen alottamista kynislakanpoistoaineella, se poistaa ylimääräsen rasvan ja lian kynneltä ja näin ollen ei lakkaukset heti lohkee ja liu-u niin helposti pois. ja alle aluslakka, päälle vahva päälilakka. tämä kolmen kompo parantaa pysyvyyttä t. naapuri :) ps.kivat sivut, liityn lukijakuntaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toi putsaus on jäänyt tekemättä. Ja kitoskitos, tervetullooo! :)

      Poista