tiistai 12. marraskuuta 2013

Ensimmäiset tilaukset

Viime viikkoina olen surffaillut eri nettiputiikeissa ja blogeissa ja tullut nopeasti siihen tulokseen, että en edes aloittelijana tyydy näihin Maybelinen markettilitkuihin. Tai ehkä se onkin niin että etenkään aloittelijana en tyydy, sillä sehän vasta katastrofi olisi jos sekä taidot että välineet olisivat kakkoslaatua. :D

 Tilasin lakkoja ebaysta Beauty Chain:lta ja koristeet Sanna Tara Nail Art:lta. Lakkavalikoima näytti tietysti mahdottomalta ja jottei ostoskori olisi näyttänyt samalta tyydyin valitsemaan starttiin muutamia omaan silmään herkullisia ja poistumaan näiltä sivuilta yhtä nopeasti kun sinne löysinkin. Silloinhan mitään lakkoja ei ole tilattukaan eikä rahoja tuhlailtu, eikö? Toki tilaus jäi jäytämään takaraivooni ja liian usein löysin itseni tuijottamasta ameriikan pakettiseurantaa usps:n sivuilta, jossa karua totuutta julisti punainen teksti: NOT FOUND. Selvittelin paniikissa Facebookin kynsikoristelu -ryhmästä, että oliko tämä normaalia ja kauanko pakettia voisi valmistautua odottamaan. Kuulemma n. 2viikkoa eikä seuranta ole kuulemma toiminut viimeaikoina. Ennen se on siis kuulemma ilmoittanut, kun paketti lähtee maasta.


 Näin jälkeenpäin ajateltuna voisi luulla, että on kauemminkin haistellut kynsilakkahöyryjä, kun lähtee näin tietämättömänä lähettelemään rahojaan tuntemattomille ja toivomaan, että sieltä kotiutuisi edes pari ehjää lakkaa. Puolustuksekseni voin ilmoittaa, että tutkein ensin kyllä miten lähetykset ovat kyseiseltä toimittajalta (beautyzone2007) muille tulleet ja kuinka luotettavana häntä voi pitää. Viimeisen vakuuden sain luettuani facebookista, että monet olivat saaneet uusia lakkoja hukkuneiden ja rikkoutuneiden tilalle. Jaaaaahas ja ORDER!

Nyt vajaa 2viikkoa myöhemmin olen saanut molemmat tilaukseni. Voitte kuvitella mikä oli fiilis, kun olin taistellut tuulista sadetta ja vuotavia lastenvaunuja vastaan ulkona saamatta pikkuista nukahtamaan. Sisälle tullessani mies sai vastaanottaa märkiä naisia ja tikarimaisia katseita, kunnes enkelin lailla pelasti päiväni ja kiikutti pientä pahvilaatikkoa syliini: EBAY TILAUS. Johan alkoi silmät loistaa ja naama vääntyi hymyyn. Teki mieli seota! Myöhemmin pääsin tutkimaan lakkoja kahvikupin ja mariannetortun ääreen, mahtavaa!!! Teki mieli kiljua, pomppia ja syödä lakat. Mitä herkkuja! Ja miten hyvin ne levisivät testitikkuihin kuin itsestään. Hyvästi markettilitkut! 

Luvassa on siis tilaukseni esittely ja kuvaa ensimmäisistä tuotoksistani :)

3 kommenttia:

  1. Heips:) Käyhän täältä kurkkaamassa myös toisen aloittelijan blogi! :)
    www.polisandbigdreams.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Jos sua kiinnostaa CG lakkojen lisäksi OPIt suosittelen tutustumaan osoitteeseen www.nailsupplies.us (OPIt näkyy vain kun on rekisteröitynyt) tuolla on melko hyvä valikoima molempia merkkejä ja paljon muitakin lakkamerkkejä. Itse olen tilannut kyseisestä puljusta tänäkin vuonna muistaakseni jo 4 kertaa. Paketti saapuu 10-14 päivän sisällä ja merkitsevät paketin arvoksi aina 4,95$, joten tulliin jäämisen riski on pienempi, itselläni ei ole koskaan jäänyt *koputtaa puuta*.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, täytyykin mennä katselemaan, kiitos! Selailin eilen OPI:n värivalikoimaa, mutta ei äkkiseltään näyttänyt yhtä houkuttelevalta kuin CG. Taidan siis selailla tuolta vielä paremmin! :)

      Poista